Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2008 17:53

У центрі Кобеляк прибрали сміттєзвалище

За Будинком дитячої та юнацької творчості в Кобеляках 10 років було звалище сміття. Туди скидали відходи від домашніх тварин, пляшки, взуття, порожні ящики, буханки хліба. Кілька днів тому міські комунальники ліквідували сміттєзвалище.

— Із настанням теплої погоди є ризик виникнення різних інфекційних хвороб у дітей, які відвідують позашкільні заклади. — Будинок дитячої творчості і станцію юних туристів, — розповідає директор Будинку дитячої та юнацької творчості Галина Сабадир. — Нашого сміття на звалищі немає.

Із проханням прибрати звалище директор звернулася до місцевої влади.

Працівники Кобеляцького комунального підприємства "Міська сервісна служба" прибрали територію. За деякий час місцеві жителі знову почали звозити сюди сміття.

— Порядок буде, коли в земельної ділянки з"явиться власник, який забудує і впорядкує цю територію, — говорить секретар Кобеляцької міськради Сергій Галушко, 30 років. — У майбутньому плануємо встановити кілька контейнерів на вулиці Дніпропетровській і у провулку Проїжджому поблизу місця, куди городяни звозять сміття.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Кобеляк прибрали сміттєзвалище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути