четвер, 05 квітня 2007 19:16

Торговельний центр "Конкорд" має три кінозали

Автор: фото: Олександр ЛУЦЕНКО
  Хол полтавського центру ”Конкорд” після відкриття в четвер. Цього дня відвідувачі майже нічого не купували — роздивлялися вітрини
Хол полтавського центру ”Конкорд” після відкриття в четвер. Цього дня відвідувачі майже нічого не купували — роздивлялися вітрини

У Полтаві на розі вулиць Фрунзе й Остапа Вишні відкрили найбільший в області п"ятиповерховий торговельно-розважальний центр "Конкорд".

Відвідувачі потрапляють сюди через скляні двері, що розсуваються автоматично. Із холу-колодязя видно всі поверхи будівлі. Сонячне світло падає через скляний дах. У день відкриття центру, в четвер, покупців було небагато. Переважно школярі з сусідньої школи та пенсіонери — роздивлялися вітрини.

На першому поверсі центру розмістився магазин "Мобілочка", шкіргалантерея "Віп-колекшн", магазин коштовностей "Брокард", "Люксоптика", крамниця годинників "Секунда". Підземний поверх займає супермаркет преміум-класу "Фуршет-гурман". На другому поверсі — магазин комп"ютерів "Макстор", магазин спідньої білизни "Бюстьє". Третій поверх зайняв магазин побутової техніки "Піраміда". Власникам цієї фірми — подружжю Андрію та Ірині Соколовим — належить і "Конкорд".

— Товари і ціни в нас розраховані на людей із середнім і вищим достатком, — розповідає про свій центр Андрій Соколов, 44 роки. — Тут можна буде і скупитися, і відпочити родиною. Такого в місті ще не було.

На четвертому поверсі розмістився 400-місний кінотеатр із трьома залами. Поряд — ресторанчик "Три Товстуни". Усі 20 столиків зайняли перші клієнти. Продавець ставить цінники на солянку й борщ — 5,90 і 3,90 грн за невелику порцію. Чай — 2 грн, два млинці з м"ясом — 5,90. 57-річна педагог Любов Щербина прийшла в "Піраміду" купити ручну тертушку і зайшла до ресторанчика.

— Я отримую пенсії і зарплати тисячу гривень, — каже жінка. — У "Товстунах" тістечко з вафельних коржів, перемазаних згущеним молоком, коштує 4 гривні 80 копійок. За такі гроші можна зробити вдома великий вафельний торт.

У "Конкорді" працює 600 осіб, 60 із них — в адміністрації центру. 28-річна полтавка Наталія хотіла влаштуватися одним із чотирьох адміністраторів. За два місяці пройшла шість співбесід. Їй відмовили через брак досвіду.

— Зарплату я захотіла в півтори тисячі гривень. Вони погодилися, — розповідає. — Робота позмінна, із сьомої ранку до ночі. Треба було слідкувати за порядком, вчасною оплатою орендарями рахунків. Наглядати за продавцями. Щоб не стояли чашки на столах, довго не говорили по телефону, не базікали з подружками, були пристойно одягнені, своїм виглядом і діями не відлякували клієнтів.

У п"ятницю та суботу під куполом "Конкорду" відвідувачів розважатимуть циркачі-акробати. Протягом дня в центрі виступатимуть оркестри. У неділю з 18.30 до 21.30 тут улаштують лазерне шоу. Того ж дня о 19.00 біля "Конкорду виступить російська група "Отпетые мошенники".

Зараз ви читаєте новину «Торговельний центр "Конкорд" має три кінозали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути