четвер, 31 грудня 2009 15:32

Телеведучу Анну Іващенко викрадуть з ефіру

 

До новорічних свят обласна телерадіокомпанія "Лтава" підготувала фільм "Тисяча і одна новорічна ніч, або Полтавська полонянка". Його покажуть 31 грудня о 22.00.

— Схід завжди вабить. Згадали улюблену казку "Тисяча і одна ніч" і вирішили її переробити на сучасний лад, — розповідає автор фільму, виконавиця головної ролі Анна Іващенко, 30 років. — На роль султана Шахріяра запросили актора Олександра Любченка (він директор товариства "Сорочинський ярмарок". — "ГПУ"). Полонянку зіграла я сама.

Згадує, найважче для зйомок було дістати костюм султана, знайти східні килими, посуд.

— Знімали в кафе "Арабеска", — продовжує Анна. — За сюжетом, султан бачить мене по телевізору та вирішує викрасти просто з прямого ефіру. Хоче, щоб я залишилася в нього в гаремі. Я відмовляюся, а щоб він мене відпустив — погоджуюся виконати його побажання. Він замовляє мені розповісти про полтавських спортсменів, красунь, про визначні моменти в житті області. Виходить така собі нарізка з головних подій, якими в минулому році жила Полтавщина.

Іващенко говорить, працювати в парі з відомим у Полтаві актором було просто.

— От тільки він як зайшов у кафе — зразу почав говорити словами султана, — сміється Анна. — Скільки не намагалася вивести його з образу, щоб поговорити як з Олександром Любченком — не вийшло. Сценарію не дотримувався. Багато імпровізував.

Зараз ви читаєте новину «Телеведучу Анну Іващенко викрадуть з ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути