пʼятниця, 30 травня 2008 18:37

Театральній студії подарували музичний центр

Дитяча театральна студія "Імідж" із міста Лохвиця перемогла на обласному конкурсі екологічних агітбригад. Школярі показали виставу "Дзвінкоголосе дерево". Її автор — керівник студії Валентина Ковальова, 46 років.

— В основу сюжету поклала реальну історію про те, як лохвичанам не вдалося зберегти живу історичну пам"ятку — більш ніж 300-річного дуба, що ріс у сосновому парку, — говорить Ковальова. — Про те, як зараз на його місці природолюби ростять молоді саджанці.

Конкурс проходив 6–7 травня. Участь взяли 34 агітбригади та учнівські театри. Театр-студія одержала приз — музичний центр. 22 травня колектив відзначили грамотою та подарунками в місті.

— Ми постійно займаємо перші місця, — каже акторка студії 15-річна Каріна Мусієнко.

Раніше колектив виступав у Лубнах, Полтаві, Києві, Харкові. Акторам допомагають організувати поїздки й вистави місцеві підприємці. Заняття "Іміджу" проходять при Лохвицькому міському центрі дитячої та юнацької творчості.

Зараз ви читаєте новину «Театральній студії подарували музичний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути