середа, 28 листопада 2007 17:33

Святкову ілюмінацію увімкнуть 25 грудня

Напередодні зимових свят комунальне підприємство "Міськсвітло" створить для Полтави нову святкову ілюмінацію.

— Світлові гірлянди плануємо увімкнути на католицьке Різдво, — розповідає директор "Міськсвітла" Полтави Сергій Коробко, 53 роки. — Ілюмінацію почнемо монтувати з 20 грудня. Вогні освітлюватимуть вулиці Полтави до православного Різдва.

"Міськсвітло" частину ліхтарів закупило, частину гірлянд виготовило самотужки. Обіцяють здивувати полтавців ефектною ілюмінацією на вулицях Леніна, Фрунзе, Жовтневій, Маршала Бірюзова, Великотирнівській, Калініна, Степового Фронту.

— Ялинка 20 метрів заввишки також приємно вразить громадян, — каже Коробко. — Її встановлять на площі перед театром імені Гоголя. На прикрашення міста святковою ілюмінацією плануємо задіяти близько сотні чоловік.

У місті Комсомольськ на новорічні іграшки та світлові гірлянди з міського бюджету витратять 38 тис. грн.

— Залучаємо до оздоблення підприємців. Улаштовуємо конкурс на кращий фасад, — хвалиться начальник житлово-комунального управління Комсомольська Петро Василюк, 47 років.

Якщо підприємець вивісить на фасаді або на деревах ліхтарі, йому дозволяють підключитися до міської електромережі. За використану електрику платить місто.

14-метрову ялинку в Комсомольську встановлять навпроти міського Палацу культури та техніки. Її пильнуватиме наряд міліції та відеокамера, встановлена на фасаді. Святкову ілюмінацію не зніматимуть до 14 січня.

Зараз ви читаєте новину «Святкову ілюмінацію увімкнуть 25 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути