пʼятниця, 31 серпня 2007 07:00

"Швидкій" і таксі змінюють телефонні номери

— Заміна номерів телефонів буде для нас збитковою, — обурюється директор служби таксі "055" у Полтаві 54-річна Ірина Передерій. Чотиризначний номер важко запам"ятати.

Змінюють номери у зв"язку з переходом на новий цифровий зв"язок. Відповідно до Національного плану України в Полтаві номери телефонів будуть чотири- та шестизначні. "Укртелеком" безплатно робитиме це до кінця листопада. Рятувальників, міліцію,  швидку допомогу можна буде викликати за номерами "101", "102", "103" відповідно.

У місті 15 служб таксі. Водії-підприємці організації "055" фішки на авто робили за власний кошт. За заміну віддадуть по 100 грн. У службі понад 100 машин.

— Утратимо замовлення та постійних клієнтів, — каже голова профспілки таксистів Полтави Микола Коваль, 53 роки. — Ми готові навіть страйкувати.

Заміна номерів створила проблеми й для бізнес-довідки "003". Нині за цим номером автовідповідач радить телефонувати "600 003".

— Це — антиреклама. Ми п"ять років працювали безплатно. Тепер люди думають, що довідка стала платною, — хвилюється начальник відділу інформації бізнес-довідки Олеся Литвин, 30 років. — Доведеться вкладати гроші в розкрутку нового номера.

Зараз ви читаєте новину «"Швидкій" і таксі змінюють телефонні номери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути