Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 17:55

Справжні парфуми мають лазерні насічки

Автор: фото: Юлія МІХНО
  Консультант із продажу косметики та парфумерії магазину ”Енджел” у Полтаві Альона Северин: ”Парфуми залишають після себе ароматичний шлейф”
Консультант із продажу косметики та парфумерії магазину ”Енджел” у Полтаві Альона Северин: ”Парфуми залишають після себе ароматичний шлейф”

Консультант із продажу косметики та парфумерії в магазині "Енджел"у Полтаві 23-річна Альона Северин каже, що весною популярні легкі аромати. Найбільше купують свіжі "Лайт блу" від "Дольче і Ґаббана", "Еклат" від "Ланджвін", "Версаче Нуар".

Скільки коштують якісні парфуми?

— Марки "Шанель", "Діор" — у середньому 500 гривень за 50 мілілітрів. За італійські та американські — "Москіно", "Айсберг", "Елізабет Арден" — беруть гривень 150, але вони не гірші за французькі.

Що це за парфуми, які продають наче в оригінальних упаковках, але  дешевші за магазинні?

— Це голландські продукти. Коштують гривень 100–120. Продавці кажуть, що це конфіскат або що вони дешевші через низьку орендну плату. Я нещодавно їх спробувала. Нанесла улюблений фруктово-квітковий "Міс Діор Чері" від "Крістіан Діор". Тримався він не більше двох годин.

Як відрізнити справжні парфуми від підробки?

— Справжні залишають після себе ароматичний шлейф. У дешевих — використовують суміші масел та спирту, які швидко випаровуються.

Обов"язковими на флаконі й упаковці є лазерна насічка. Це маленький чорний друкований або витиснутий код знизу на упаковці, цифри якого мають збігатися з кодом на флаконі. У дешевках можуть змінити назву — "Жадор" на "Жабор", "Кензо" на "Кезо".

Парфуми, які створили Дженіфер Лопес, Наомі Кембелл, Брітні Спірс, популярні?

— Це невигадливі, але якісні аромати, зазвичай із легким солодким запахом. Їх купують переважно дівчата.

Зараз ви читаєте новину «Справжні парфуми мають лазерні насічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути