четвер, 09 грудня 2010 17:50

Школярів пускатимуть у музеї за півціни

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Головну новорічну ялинку у Полтаві планують відкрити 19 грудня. Новинки у відзначенні зимових свят підготували для полтавців місцеві торговельно-розважальні центри. Загальноміські святкування будуть традиційними.

— Найголовніша наша акція — "Хуртовина подарунків", — розповідає 26-річна Олена Сорока, менеджер з реклами мережі торговельно-розважальних центрів "Екватор". — Торік покупцям подібний захід дуже сподобався. Треба купити в будь-якій крамниці "Екватора" товарів на 199 гривень або витратити цю суму у розважальних закладах. Із чеком слід підійти до ялинки біля входу та зіграти в лотерею. Серед призів — побутова техніка, товари для дому, продукти до новорічного столу, сертифікати на покупку.

Гіпермаркет "Метро" працюватиме цілодобово до 30 грудня. Вночі до 14 грудня пропонуватимуть 10-відсоткові знижки на побутову та офісну техніку.

На продуктовому ринку Київський на вул. Зіньківській обіцяють для полтавців найдешевші у місті ціни та великі знижки.

— Ми єдині в місті проводимо безтермінову акцію — товари зі знижками 10–20 відсотків, — говорить Надія Коновалова із торговельно-розважального центру "Київ". Йому підпорядковується ринок Київський. — Створили своєрідний графік. У вівторок будуть знижки на овочі та фрукти, у середу — на м'ясо та ковбаси, у четвер — на рибу, у п'ятницю — на молочні продукти. Також кожна дитина, яка прийде у карнавальному костюмі на ролердром у "Київ", отримає безкоштовний квиток.

Торговельно-розважальний центр має пропозицію для профспілкових комітетів та директорів підприємств.

— Дитину зараз важко здивувати подарунком, — зауважує Надія Яківна. — Пропонуємо купити квиток на ролердром, який коштує 20 гривень, за півціни та вкласти його у подарунок. Дитина зможе прийти покататися, коли забажає.

Міські служби зараз інвентаризують новорічні прикраси, складають план новорічних заходів та уточнюють списки соціально-незахищених дітей.

— Якихось особливих новинок не буде, — пояснює Ігор Дудка із прес-служби мерії. — Усі минулорічні заходи залишаться. Все буде традиційно, але не гірше, ніж у попередні роки.

На одній із прес-конференцій міський голова 42-річний Олександр Мамай сказав, що участь у цьогорічному святкуванні Нового року візьме громадське об'єднання "Наш дім — Полтава". В який спосіб, вирішують. Відомо, що протягом грудня–січня влаштовуватимуть поїздки для дітей пільгової категорії до зоопарку та цирку у Харків.

Школярі на зимових канікулах зможуть відвідати будь-який міський музей за півціни.

У Галереї мистецтв Полтави влаштують виставку однієї ікони. До цього образу зверталася в молитвах мати письменника Миколи Гоголя. Ікону покажуть на Святого Миколая, 19 грудня.

Ще однією з несподіванок цього Нового року є те, що більшість ресторанів Полтави у ніч на 1 січня не працюватимуть. В окремих закладах це пояснюють фінансовою кризою. В інших кажуть, обмежаться заробленим на передноворічних корпоративах.

У Кременчуці головну ялинку відкриють 19 грудня. У більшості райцентрів — ближче до 25.

Зараз ви читаєте новину «Школярів пускатимуть у музеї за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути