Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 18:37

Скляні дошки для нарізання продуктів не вбирають запахів

— Купила скляну дошку за 20 гривень ву полтавському універмазі "Київ" по вулиці Зіньківській на початку весни. Задоволена. Без проблем миється. Від ножа подряпин не видно. Немає запаху навіть після риби чи часнику, — розповідає домогосподарка із Полтави Юлія Антоненко, 30 років.

На ринку, в магазинах "Товари для дому", "Астера" продають дошки із загартованого скла китайського виробництва "Мой дом". Зображені на них фрукти, овочі, пейзажі. На упаковці зазначено, що виріб стійкий до подряпин, не вбирає запахи та плями, термостійкий, використовується як підставка під гарячий посуд. Дошка розміром 20х30 см коштує 11,5 грн, 30х40 — 20,5 грн.

— Мені на ній незручно працювати. Вона слизька й постійно продукти "їздять" по поверхні, — каже медсестра однієї із місцевих приватних клінік Наталія Рижа, 32 роки.

Окрім скляних, продають польські букові дошки фірми "Віланд" із металевими ручками. Невеликий круглий виріб коштує 18 грн, прямокутний 23х15 см — 22,2 грн. Пластикові дощечки львівського виробництва, які не вбирають запахи, можна придбати від 6,5 до 10 грн — залежно від форми та розмірів.

Зараз ви читаєте новину «Скляні дошки для нарізання продуктів не вбирають запахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути