Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 19:53

Селяни торгуються з автодором за землю під дорогу

Жителям Краснянської та Підгорянської сільських рад Кобеляцького району пропонують продати власні паї по 100 грн за сотку — для будівництва об"їзної дороги. Люди підписали погоджувальні документи на будівництво, але за продаж землі хочуть торгуватися.

— Будівництво дороги в об"їзд Кобеляк назріло давно, — говорить начальник обласного підрозділу служби автомобільних доріг України Олександр Парамонов.— Через Кобеляки проходить один з найкоротших маршрутів з Києва в Дніпропетровськ, Донецьк і навіть у Крим. Водіям доводиться їхати через місто.

Під дорогу планують використати землю двох жителів Краснянської та 14 — Підгорянської сільрад — від однієї сотки до 3 га землі.

У службі автодоріг запевняють: узгоджувати ціну на землю будуть окремо з кожним власником. Документи переоформлятимуть за державний кошт.

— Повезе тому, на чиїй землі захочуть збудувати заправку чи кафе. Ось там уже можна буде торгуватися, — каже Іван Гриценко, житель села Красне.

Зараз ви читаєте новину «Селяни торгуються з автодором за землю під дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути