Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2009 19:57

Із даху музею прибрали мішок битого скла і старі кеди

Минулого тижня почали ремонтувати Миргородський краєзнавчий музей. Із даху приміщення його працівники скинули мішок битого скла. Також багато пластикових пляшок, старі кеди, черевики.

— Найбільше проблем після свят. Поряд із нашою будівлею розміщена 9-поверхівка. Молодь на балконах п"є пиво, а пляшки та сміття кидає на дах музею. Забивають мотлохом стічні отвори, — скаржиться директор музею Андрій Фесенко, 38 років. — Через це вода потрапляє у приміщення.

Ремонтують два виставкові експозиційні зали на другому поверсі. Роблять підвісну стелю. Планують зашити стіни, зациклювати та полакувати підлогу, пофарбувати вікна. Встановлять точкові світильники, що відповідатимуть технічним вимогам по освітленню експозицій. Кімнату, в якій раніше була бібліотека духовних знань, також планують перетворити у великий експозиційний зал, об"єднавши з іншими двома в одне ціле. Також відремонтують службові кімнати.

Коли доремонтують другий поверх, не знають. Усе залежатиме від наявності грошей. Перший поверх музею для відвідувачів відкритий. Його відремонтували раніше.

Зараз ви читаєте новину «Із даху музею прибрали мішок битого скла і старі кеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути