четвер, 02 вересня 2010 17:13

Речовий ринок перенесуть на околицю

Депутати Шишацької селищної ради вирішили перенести речовий ринок на околицю райцентру, на територію ремонтно-транспортного підприємства. Нині підприємці торгують крамом із яток по вул. Леніна в центрі.

— На нас завжди чекають люди, як місцеві, так і з сусідніх сіл. Їм, як і нам, розташування ринку дуже зручне, адже тут центр і поряд автостанція, — говорить підприємець 61-річна Любов Шовкова. — До того, що перекривається рух транспорту на вулиці, вже всі звикли, і це не заважає. У селищі є об"їзна дорога.

На нове місце базарників хочуть переселити останні три роки.

— Ми його бачили і знаємо, що колись там була нафтобаза, — продовжує Любов Шовкова. — Під землею лишилися закопані бочки, можливо, із горючим. Можуть ще й ненароком спалахнути. Та й дихати випарами навряд чи хто захоче. Скоріше за все, хтось задумав забрати зручну територію в центрі.

Під заявою-протестом бізнесмени зібрали 107 підписів.

— Ми розглядали кілька варіантів територій, але вони не підходять, бо відстань від дороги замала, та й усі палатки там не помістилися б. Їх десь 150, — говорить Василь Магда, селищний голова Шишаків. — Рішення депутати прийняли майже одностайно.

Згадує, неподалік базару автівка збила чоловіка. Тож хочуть прибрати ятки з дороги. Торговці переконують, що рух транспорту на півдня щоп"ятниці завжди перекривають відповідними дорожніми знаками.

Ринок перенесуть, щойно підготують нову ділянку.

Зараз ви читаєте новину «Речовий ринок перенесуть на околицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути