Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 05:15

Повії пропонують послуги на сайтах знайомств

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Полтавські повії почали пропонувати свої послуги через інтернет. На місцевих форумах з'являються обговорення, в котрих користувачі діляться номерами телефонів, їх адресами. Часто шукають клієнтів через сайти знайомств, соціальні мережі.

— Перший раз страшнувато було, далі — звичне діло. Минулого року назбирала так на море. Переспала з чотирма клієнтами, — розповідає 23-річна Олена, прізвища не називає. Навчається в педагогічному університеті. Надає інтимні послуги.

За ніч бере 200–250 грн, за оральний секс — 150.

— Роблю це тільки в скрутні моменти. Пишу оголошення в інтертекст на телебачення або на сайти знайомств. На трасу ніколи не виходжу. Боюся міліції. Гроші витрачаю на сигарети, одяг, у бари ходжу. Маю двох постійних чоловіків. Платних дєвочок знімають мужики 35–50 років. Часто бувають товсті. Закомплексовані, їм простіше купити повію. Про зустріч і ціну домовляюся по телефону. Перед цим можемо сходити в бар, хильнути чарку. Все за його щот. Потім їдемо десь у закоулки. Завжди користуюся презервативом. У таких послугах нічого поганого не бачу. Он у подружки теж є любовник. За кожну зустріч дає їй 50 баксів. До Турції на тиждень возив.

За інтимні послуги на трасі платять від 50 до 400 грн. Елітні повії, котрі працюють у нічних клубах, за годину роботи беруть від 500 гривень.

— Знімаються біля кафе "Шашлична" за Полтавою, — говорить Сергій, прізвища не каже. Працює таксистом. — То раніше вдівалися в короткі спідниці, розмальовувалися. Тепер можуть стояти в засмальцьованих лосінах і витягнутому светрі. Бачив, одна перед кожною зустрічною машиною робила крок уперед і розщібала плащ. Під ним — гола. За дівчатами інколи приїжджають круті іномарки. У багатих нова забавка: знімають повію на трасі, презервативом не користуються. Це гра, як у руську рулетку.

У Полтавській області на обліку є 398 повій. Із них близько 50 — чоловіки. Кількість за останні три роки майже не змінилася.

— Біля "Шашлички" дійсно найбільше проституток, — підтверджує Валентин Кириченко з міліційного відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми.— На території близько 40 ларків. Конкуренція. Вигідно не тільки пиріжками торгувати, а й пропонувати дівчат. На звідництві заробляють від 20 до 100 гривень за раз. Основні клієнти — приїжджі селяни чи полтавці. Дальнобійників поменшало через кризу. Вони повій майже не беруть.

— Елітні путани є в нічних клубах "Спліт" і "Європа", — продовжує Валентин Васильович. — Дорого вдягнені, доглянуті. Клієнта придивляються самі. Інколи їх звідниці пропонують. Раніше інтимні послуги пропонували в готелях. Особливо в "Туристі". Зараз того немає. Усе частіше інтим продають через інтернет.

Оголошення розміщують на сайтах знайомств.

— Найстаріша повія на Полтавщині — на прізвище Дозорова, по кличці Баба Яга. Їй 55 років, — розказує Валентин Кириченкою. — Досі працює. Серед її клієнтів багато молодих. Жінка в авторитеті. Огороду садити чи ще щось робити їй не положено. Носить парики. Любить яскравий одяг, лосини. Ще одну недавно показували по телевізору в програмі "Давай одружимося". У поїзді дізналася, на передачу їде хлопець із Полтави. Домовилася з ним, щоб вибрав її. Розрахувалася "бартером".

— Усі трасовички мають прізвиська. Принцес, Маргош, Кицюнь серед них немає. Усе простіше. Лошадіна Голова — на коня схожа, Харьковська — на Харківській трасі працює. Танька Танкіст — дуже прямолінійна.

Зараз ви читаєте новину «Повії пропонують послуги на сайтах знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути