Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 18:13

Полтавський палац культури розмістять у торговельному центрі

— Можу запевнити: на вулиці ніхто не залишиться. Мені достовірно відомо, що наш Палац культури не зруйнують доти, доки не збудують нове приміщення, — запевняє директор Палацу культури на вул. Павленківській, 1 у Полтаві Надія Коновалова, 56 років.

Приміщення Палацу належить концерну "Укрросметал". Кілька років тому він викупив акції місцевого товариства "Полтавський турбомеханічний завод". Після зміни власника адміністративну будівлю підприємства, центральний вхід якої виходить на сусідню вул. Зіньківську, перепрофілювали в універмаг "Київ". Поряд зведуть торговельно-розважальний центр. Під знос потрапляє Палац культури.

— Я власноруч заповнила відомості про потреби колективів, площі кімнат, у яких вони будуть займатися, — запевняє Коновалова. — У приміщенні нового торговельно-розважального комплексу нам обіцяють виділити третій-четвертий поверхи. Ми просто мусимо піти на це. Будівля стоїть досить давно. Електромережу востаннє міняли 54 роки тому. Крім того, балки, на яких тримається сам будинок, зогнили. Тому найкращим вирішенням проблеми і буде побудова нового приміщення.

При Палаці культури діють Народний театр, Народний цирк молодих, танцювальні колективи, вокальна студія.

— Пильно слідкуємо за ситуацією. Але ми не маємо жодного впливу на цей процес. Будівля є приватною власністю, — зауважує начальник міського управління культури Валентина Вождаєнко, 43 роки. — Жодного колективу з поля зору не випускаємо. Будь-якої миті готові прийняти їх на базі міського Будинку культури.

Виконувач обов"язків голови правління заводу Віктор Забуга й голова профкому Дмитро Гарба про плани щодо приміщення Палацу культури говорити відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський палац культури розмістять у торговельному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути