четвер, 26 червня 2008 18:44

Полтавський інститут економіки і права — інститут престижних і ексклюзивних спеціальностей

Інститут економіки і права з"явився в Полтаві відносно недавно, а вже став добре відомим серед молоді насамперед тим, що проводить підготовку фахівців за сучасними напрямами, яких у більшості немає або не було до останнього часу в жодному вищому навчальному закладі на Полтавщині.

— Полтавський інститут економіки і права швидко і впевнено зайняв свою нішу в регіоні. Ніяких секретів. Усе пояснюється тим, що в інституті працює справжня команда професіоналів, які досконало знають і роблять свою справу. Переконливим свідченням цього є те, що інститут наш хоч і молодий, а вже акредитований за найвищим — четвертим рівнем, — розповідає ректор інституту, член-кореспондент АННП Любов Мучник.

Після успішного закінчення курсу навчання випускники Полтавського інституту економіки і права отримують дипломи державного зразка.

— У Полтаві наш ВНЗ першим почав готувати дипломованих фахівців із вищою освітою за такими престижними і рідкісними напрямами, як "Соціальна робота", "Переклад", "Фізична реабілітація", "Журналістика", — говорить Любов Михайлівна. — Крім того, в інституті ведеться підготовка фахівців за такими престижними й затребуваними на ринку праці напрямами як "Фінанси", "Маркетинг", "Менеджмент", "Правознавство", "Облік і аудит".

Для вступу на напрями підготовки, які є в інституті, такими дисциплінами визначені:

— математика (або основи економіки) — для напрямів підготовки "Фінанси і кредит", "Облік і аудит", "Маркетинг";

— математика (або іноземна мова) — для напряму підготовки "Менеджмент";

— основи правознавства (або історія України, іноземна мова) — для напряму підготовки "Правознавство";

— біологія (або історія України) — для напряму підготовки "Здоров"я людини";

— історія України (або біологія) — для напряму підготовки "Соціологія";

— історія України (або зарубіжна література) — для напряму підготовки "Журналістика".

Для такого напряму підготовки, як "Філологія (англійська мова)", вступне тестування проводиться з англійської мови в інституті.

— Той, хто вступить на навчання до нашого інституту, не пожалкує. Адже Полтавський інститут економіки і права посідає одне з провідних місць серед інших вищих навчальних закладів у структурі Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна", які є практично в кожній області нашої країни, — говорить Любов Мучник. — А сам університет "Україна" вже третій рік поспіль надійно утримує третє рейтингове місце серед понад сотні вищих навчальних закладів недержавної форми власності, а за рівнем упровадження новітніх технологій навчання — четверте місце у першій десятці найкращих вищих навчальних закладів України всіх форм власності.

В інституті здійснюється підготовка магістрів за спеціальностями "Соціальна робота", "Фізична реабілітація", "Фінанси", "Облік і аудит", "Переклад", "Маркетинг".

Юнаки мають можливість пройти навчання за програмою підготовки офіцерів запасу на базі Київського національного технічного університету "КПІ".

В інституті працюють гуртки, клуби за інтересами, а також спортивні секції. До речі, колективи художньої самодіяльності беруть участь у багатьох всеукраїнських та обласних фестивалях.

Навчання в інституті платне. Ціни помірні. А для студентів, які навчаються на "відмінно" та беруть активну участь у науковій і громадській роботі, встановлені суттєві знижки в оплаті.

Детальну інформацію з питань вступу й навчання в Полтавському інституті економіки і права можна одержати за адресою: 36000, м. Полтава, вул. Котляревського, 1/27, тел. 8 (05322) 2 29 06.

Ліцензія МОНУ N363782 від 14.12.2007 р.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський інститут економіки і права — інститут престижних і ексклюзивних спеціальностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути