четвер, 28 серпня 2008 15:47

Після крему для автозасмаги можна стати схожим на далматинця

— Я постійно обпікаюся на сонці. Тому цього літа не загорала. Вирішила спробувати крем для штучної засмаги фірми "Ейвон", — розповідає 22-річна Ірина Шевченко з міста Кременчук.

Спершу жінка нанесла засіб на руку. А коли розмастила по тілу, на руці залишилася пляма кольору шоколаду, схожа на 5-сантиметрову родимку. Більше Ірина не експериментувала.

У кременчуцьких магазинах креми для штучної засмаги фірми "Евелін" коштують від 12 до 15 грн. Вони захищають шкіру від води та піску. А гель для автозасмаги фірми "Оріфлейм" на Придніпровському ринку у Кременчуці можна купити від 33 до 45 грн. Цьогоріч з"явилися серветки для штучної засмаги. Ціна однієї — від 8 до 12 грн. Нею витирають тіло.

— Ефект засмаги після гелю з"являється за дві години. Після нього на тіло варто нанести будь-який крем. Так гель довше триматиметься, — пояснює консультант фірми "Оріфлейм" із села Бабичівка Глобинського району Тетяна Білик, 23 роки. — Важливо рівномірно нанести засіб на тіло. Бо після купання можна стати схожим на плямистого пса далматинця. Щоб гель змивався нешвидко, через два дні треба нанести його повторно.

У салоні краси "Марія арт студіо" у Кременчуці можна засмагнути в солярії. Процедура коштує 3 грн/хв. Пройти потрібно майже 10 сеансів тривалістю — від 5 до 15 хв.

Зараз ви читаєте новину «Після крему для автозасмаги можна стати схожим на далматинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути