четвер, 24 липня 2008 18:35

Новини коротко

Із 23 липня на Полтавщині розпочали доплату до пенсій за липень 2008 року. Середня пенсія становитиме 806 грн — на 46 грн більше за попередню.



У серпні в Автозаводському райсуді Кременчука пройде попереднє слухання справи щодо аварії, що сталася в місті 5 квітня. Тоді "Порше Кайєн" розірвав на частини трьох людей. За кермом був директор Торгового дому "Тульчинка" в Кременчуці Леонід Нефедович.




Кременчук став першим і єдиним містом у Полтавській області, де на машини Державтоінспекції встановили відеокамери. Їх умонтували в лобове скло патрульних автомобілів. Камери фіксуватимуть порушення на дорозі та заважатимуть інспекторам брати хабарі.



27 липня, на свято Святого Володимира, у Макарівській церкві в Полтаві відбудеться двогодинна святкова недільна служба до 1020-річчя хрещення Київської Русі. Проте єпископ Полтавський і Миргородський Филип поїде до Києва, де проводитиме службу в Києво-Печерській лаврі.



Пограбування заправки за 20 км від Полтави отримало третє місце в переліку українських безглуздих злочинів за версією інтернет-сайту "Обозрєватель". Працівник АЗС був озброєний газовим пістолетом. На вимогу віддати гроші двом грабіжникам, він узявся стріляти. Злочинці почали тікати. Один із них пробив лобом вітрину й отримав серйозні порізи. А другий вибіг на вулицю й ледь не загинув під колесами джипа, що в цей час під"їхав до АЗС. Обидва потрапили в реанімацію.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути