четвер, 18 грудня 2008 15:45

Новини коротко

Шукають чоловіка, який зґвалтував трьох жінок віком від 17 до 35 років у мікрорайоні Перший Занасип у Кременчуці. Він нападав на жертв, надягав їм наручники й ґвалтував. Йому 25–30 років, 185 см зросту, спортивної статури, має світло-русяве коротке волосся, тонкі губи, на лобі невеликі залисини, очі невеликі, трохи звужені. Був одягнутий в чорну куртку із плащової тканини на блискавці, внизу не стягнута. Комірець — стійкою, спереду на куртці — квадратні вставки із коричневої вельветової тканини. Светр — світло-бежевий, джинси — темно-сині, прямі, туфлі — чорні із довгими квадратними носками.



Із підприємства "Склоприлад" у місті Червонозаводське Лохвицького району через кризу звільнили 25% робітників — це приблизно 200 осіб.

— Усім звільненим вручається гарантійний лист за підписом керівника підприємства, голови профкому та начальника цеху. У ньому стверджується, що в разі відновлення виробничих потужностей підприємства вони зможуть безперешкодно, першочергово повернутися на свої робочі місця, — каже голова профкому Микола Піддубник, 58 років.




На ринках у Полтаві невдовзі почнуть продавати ялинки. Дерево до 1 м коштуватиме 21 грн, 1–2 м — 27 грн, 2–3 м — 39 грн. А ялинка, вища за 3 м, — 39 грн плюс 15 грн за кожен наступний метр.


У селі Хитці Гадяцького району відкрили дитячий садок на 25 місць. Нині заклад відвідують 20 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути