четвер, 05 травня 2011 18:10

Найкоротша в Полтаві спідниця має 23 сантиметри

Автор: Фото: Ірина РЕРІХ
  Продавець магазину ”За склом” у центрі Полтави Катерина Сєрокурова показує найкоротшу спідницю. Її довжина 23 сантиметри
Продавець магазину ”За склом” у центрі Полтави Катерина Сєрокурова показує найкоротшу спідницю. Її довжина 23 сантиметри

Журналіст обійшла ринки, магазини Полтави, де найчастіше скупляються місцеві модниці. Шукала найкоротшу спідницю.

— Ось цю гляньте, — показує джинсову міні блакитного кольору з широким білим поясом Катерина Сєрокурова, 27 років, продавець-консультант магазину "За склом". — Її довжина 23 сантиметри. Така прикриватиме хіба що пісю і півпопи. Частіше міні-юбки купують дівчата років із 14 або жінки, фінансово незалежні від чоловіків. Вона як носила коротке, то чоловік хай хоч репне, носитиме собі й далі. Є такі дамочки без комплексів, що можуть приміряти спідницю серед магазину. Їм байдуже, що ходять люди і через скло все видно. (Магазин "За склом" — розташований у переході "Злато місто" в центрі міста. — "ГПУ"). Тоді мужики аж голови викручують, як ідуть мимо. Є одна клієнтка, їй за 50. Каже, дайте міні-юбку. Хочу бути сексуальна. Шукаємо розмір і на неї. Мужчини також купують міні. На подарунок.

Продавці кажуть, цього літа модними будуть класичні спідниці до середини коліна або дуже короткі.

— Міні прикрашають вишивками, аплікаціями. Стрази відійшли в минуле. Вони не практичні, бо відриваються, — каже Тетяна Бочкар, 23 роки, продавець-консультант магазину "Фешн". Показує нову модель міні-спідниці — 23,5 см. Спереду вона джинсова, ззаду — лляна. — Популярні також шифонові з рюшами. Чим пишніше — тим краще.

Заходжу ще в один магазин, питаю найкоротші спідниці.

— Нема чого вам туди дивитися, — грубо відповідає продавщиця. — Як не носили коротке, то й не будете.

— Може, варто спробувати? — питаю.

— Буде на вас як сідло на корові. Не трогайте, — поправляє тремпелі.

У парку в центрі міста на лавці сидить пара. На дівчині коротке чорне плаття. Заклала ногу на ногу, лузає насіння. Хлопець обійняв її за плечі, накручує на палець волосся. Другою рукою гладить ноги. Щоразу запускає долоню під сукню.

— Я люблю носити міні-юбки. Влітку в них не жарко, нічого не тре, зручно, — каже полтавка Катерина Іващенко, 27 років. Працює менеджером із продажу. — Себе завжди контролюю. Сідаю, закидаю ногу на ногу, інакше все видно. У компанії багато чоловіків. Як прийду в міні, завжди допомагають, інакше й не глянуть у мій бік. Опозорилася двічі. Раз із подружкою грали в більярд. Обоє були в міні. Зібрали довкола себе півдискотеки, коли нахилялися. Ще колись няньчила племінницю на подвір'ї. Невслідкувала, мала влізла в пісок. Нахилилася її дістати, баби затюкали. Деякі плювали в мій бік.

Під короткі спідниці обирають білизну, що не виділялася б швами з-під облягаючого вбрання.

— Дівчата в міні-юбках подобаються, але ніколи з ними не заводжу серйозних стосунків, — каже полтавець Сергій, 28 років. Продає на вулиці картки поповнення для мобільних телефонів. — Думаю, вони легкодоступні й несерйозні. Для сім'ї не годяться.

Даїшники кажуть, жінки в коротких спідницях відволікають водіїв.

— Аварій через те, що водій задивився на якусь дівчину, не фіксували, — говорить Наталія Марченко з обласного управління ДАІ. — Чоловіки скаржаться, не можуть сконцентруватися на дорозі, бо містом ходять забагато жінок у відвертому одязі.

Зараз ви читаєте новину «Найкоротша в Полтаві спідниця має 23 сантиметри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути