Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 00:15

Найдорожчу шубу продають за 8 тисяч гривень

П'ятірка найпопулярніших серед полтавців місць секон-хенду:

"Шиворот-навиворот". Мережа магазинів. Найбільші біля автовокзалу на вул. Зіньківській і в мікрорайоні Левада. Продають багато одягу, іграшок, взуття. Є речі на вагу і поштучно. Восени і весною проводять розпродаж. Ціни знижують на 50–70%. Є нитки для в'язання, прикраси. Можна знайти новий фірмовий одяг. Часто тут скуповуються заможні полтавці. Діє дисконтна система.

"Економ-ПЛЮС". Мережа крамниць. Найпопулярніша у центрі міста, по вул. Леніна, 16. Продають шуби, дублянки, жилети, куртки, пальта категорії "люкс". Речі практично нові. Найдорожча шуба — 8 тис. грн. Більш поношені — від 600 грн. Також торгують шапками, рукавицями, шкіряними ременями, сумками. Великий вибір взуття всіх розмірів. Товар завозять із Німеччини, Великої Британії та Польщі. У сезон розпродажу знижки на шуби починаються від 15%.

Ринок секунд-хенду на зупинці 23 вересня. Найбільший у місті. Є ятки з новим взуттям і спортивним одягом. Фірмові кросівки продають за 250–300 грн. Багато спеціалізованого вбрання, взуття. Його купують мисливці, рибалки, любителі страйкболу. Найдешевший одяг на розкладках, по 5–10 грн за річ. Найдорожчий — у стокових магазинах на ринку.

"Планета-економ". Мережа найдешевших магазинів секонд-хенду в місті. Більшість речей продають на вагу. Найдешевше купувати в понеділок — по 5 грн/кг. Найдорожче у вівторок — 65 грн. Багато одягу для немовлят і дітей. Одяг сортують за віком. Чоловічі сорочки і штани розвішують на вішаках.

Магазин сумок на Алмазному. Розташований на території ринку Алмазний навпроти зупинки 23 вересня. У вагончику розвішані сумки різних кольорів і розмірів. Більшість класичні. Мало молодіжних із вишивками й аплікаціями. Шкіряні жіночі сумки продають по 60–80 грн. Є спортивні, клатчі, гаманці, рюкзаки, валізи.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчу шубу продають за 8 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути