понеділок, 14 квітня 2008 17:53

Над "Історією Карлівщини" працюють вісім авторів

"Книгу випустять наступного року. Вона матиме науковий характер, опиратиметься на документальні дані", — розповідає про підготовку видання "Історія Карлівщини" заступник голови Карлівської райради Василь Каплоухий.

Над виданням працює робоча група з 14 осіб. Це — спеціалісти окремих галузей та вісім авторів. Книга матиме такі розділи: "Історія", "Освіта", "Медицина", "Природа", "Підприємства", "Видатні земляки".

"Історію Карлівщини" випустять у твердій палітурці накладом понад 700 примірників. Їх розішлють до бібліотек та навчальних закладів області. Продаватимуть також у роздріб.

— Видавництво оберемо на конкурсній основі. Перевагу надамо недорогому, — говорить Каплоухий. — Фінансуватимемо з районного бюджету та частково спонсорських коштів.

У розділі "Видатні земляки" йтиметься про героїв праці, ветеранів, академіків, депутатів, письменників.

— Туди ж внесемо ректора Української медичної стоматологічної академії в Полтаві В"ячеслава Ждана. Він народився на Карлівщині та закінчив місцеву  школу N4, — додає чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Над "Історією Карлівщини" працюють вісім авторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути