Ексклюзиви
четвер, 28 червня 2007 07:06

На Полтавщині закрили три вузи

У 130 вузів і філіалів вищих навчальних закладів України відібрали ліцензії на освітню діяльність, — повідомляють у Міністерстві освіти й науки. У списку є три ВНЗ із Полтавщини.

Торік припинило роботу Кременчуцьке відділення Міжрегіональної академії управління персоналом. У центральному офісі МАУП зазначають, що 300 студентів перевели до Полтавського відділення.

Сучасний гуманітарно-економічний інститут у Кременчуці закрили через анулювання ліцензії в лютому 2005-го. Нині приміщення займає педагогічний коледж.

Через відсутність ліцензії 24 квітня цього року перестав функціонувати Полтавський підрозділ Харківського університету внутрішніх справ. У ньому навчалося 1,2 тис. студентів. Після закриття закладу вони пройшли атестацію якості знань. Потому мали можливість продовжувати навчання в базовому ВНЗ у Харкові або інших вузах регіону з ліцензією викладати правознавство.

У Полтавській області 44 вищих закладів різних рівнів акредитації та форм власності.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині закрили три вузи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути