середа, 19 грудня 2007 16:18

На ковзанці початківців страхує інструктор

Неподалік кременчуцького клубу "Афіни" — ковзанка під відкритим небом. Вона працюватиме щодня з 9.00 до 24.00 за температури не вище +15°С.

— Якщо ви не вмієте стояти на ковзанах, з вами годину кататиметься інструктор. Це обійдеться в 30 гривень, — розповідає інструктор Герман Дєсятніков, 46 років. — Щоб не було черги, ми працюємо по дві-три години на день.

У вівторок, четвер та суботу на ковзанці розміром 20х40 м проводять тренування з хокею. Для хлопців до 10 років абонемент на місяць коштує 100 грн.

За годину катання на ковзанах із понеділка по четвер до 15.00 дорослі віддадуть 25 грн, діти до 12 років — 15. Після 15.00 ціни  зростають на 5 грн для всіх. У будь-який час із п"ятниці до неділі дорослі платять 35 грн, діти — 25.

26 грудня в Полтаві відкриють ковзанку в міському парку "Перемога". Нині на ковзанах можна покататися в Павленківському і на цілорічній ковзанці "Пінгвін" у торгівельно-розважальному центрі "Екватор".

Зараз ви читаєте новину «На ковзанці початківців страхує інструктор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути