понеділок, 21 квітня 2008 16:24

У Полтаві міс коледжу стала Олександра Кальна

Автор: фото: Марина БОРИСЕНКО
  ”Міс політехнічного коледжу-2008” Олександра Кальна
”Міс політехнічного коледжу-2008” Олександра Кальна

Минулого четверга в Полтаві "Міс політехнічного коледжу-2008" стала 18-річна студентка Олександра Кальна. Їй подарували мікрохвильову піч.

— Готуватися було надзвичайно важко, — каже переможниця. — Додому приходила пізно, на парах інколи засинала. У 2006 році я стала другою віце-міс на цьому конкурсі.

— Усі вісім конкурсанток ретельно відібрані, з найкращими зовнішніми і творчими даними, — розповідає "Міс коледжу-2006", 18-річна Олександра Косенцова. Цього року вона вперше спробувала себе в ролі режисера-постановника. — До конкурсу інтенсивно готувалися півтора місяця. Але основний склад дівчат був сформований ще в листопаді минулого року. Сукні для виступу кожна з учасниць брала напрокат у салонах. Весільна кожній коштувала 75 гривень.

Під час змагань дівчата розповідали про себе, пригощали різними стравами, танцювали, співали й відповідали на запитання. Також дефілювали у вечірніх сукнях.

Першій віце-міс і "Міс Дружбі" Марині Дудик подарували фритюрницю, другій віце-міс Оксані Леоновій — блендер, решті учасницям — троянди й електрочайники.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві міс коледжу стала Олександра Кальна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути