четвер, 05 червня 2008 16:58

"Міс Донбас Оупен" зніметься для журналу "XXL" (ФОТО)

 

30 травня у Донецьку на конкурсі краси "Міс Донбас Оупен" перемогла 20-річна полтавка Олеся Дворнік. Дівчині подарували чорне авто "Сеат Ібіца" за $20 тис.

— Машину водити не вмію, але хочу навчитися. Скоро піду здавати на права. Ще як подарунок має бути зйомка для журналу "XXL", — говорить переможниця. — До конкурсу готувалися тиждень. Увесь час із конкурсантками жили в готелі. Перемогти — не очікувала. Найскладніше було виходити в купальниках. Було дуже холодно.

Конкурс проходив на відкритому майданчику в парку ім. Щербакова. Спеціально до конкурсу дах змайстрували у формі пелюстки.

Олеся Дворнік народилася в місті Стрий Львівської області. Батько військовий пенсіонер. Матір працює в одній із військових установ. Старший брат цього року закінчує військовий інститут зв"язку. Вісім років тому родина переїхала до Полтави.

— У Полтаві закінчила тринадцяту школу, — розповідає Дворнік. — У той час красунею себе не вважала. Був момент, коли навколо мене дівчата сформувалися раніше і мали гарні тіла.

Зараз дівчина в академвідпустці, навчається на філолога в педуніверситеті. Говорить, що не виходить суміщати навчання й роботу моделі. Тому й займається кар"єрою. За п"ять років у модельному бізнесі побувала в Японії, Китаї, Кореї, Азії, Греції.

— Моє серце ще вільне, — не хоче говорити про особисте життя. — Шанувальників вистачає. Подарунки від чоловіків не приймаю, люблю добиватися всього сама.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Донбас Оупен" зніметься для журналу "XXL" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути