Ексклюзиви
понеділок, 31 жовтня 2011 07:45

Мер у трусах тікав від міліції

П'ятірка найбільш резонансних випадків хабарництва у Полтавській області.

Сергій Яковенко, 50 років, мер Карлівки. Чиновник ніби вимагав у місцевого підприємця $10 тис. за виділення земельної ділянки. Яковенка затримали при передачі грошей у власному кабінеті. Побачивши міліціонерів, мер роздягнувся і тікав у трусах та майці. Зараз перебуває під вартою. Досі триває слідство.

Наталія Конотоп, 53 роки, начальник обласного управління у справах захисту прав споживачів. Її підозрюють у вимаганні 3 тис. грн у підприємця. За ці гроші обіцяла не зважати на неякісний товар. За три місяці за підозрою у подібному вимаганні затримали наступника Наталії Конотоп — Олександра Передерія. Його затримали разом із 20-річним сином. Той мав передати батькові 16 тис. грн від підприємця. Обидві справи передали до суду.

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Октябрського району. Майор міліції вимагав 2,4 тис. грн у неповнолітніх дівчат. За це обіцяв не порушувати проти них кримінальну справу за крадіжку у магазині. Начальника затримали при отриманні першої частини хабара — 700 грн. Міліціонеру дали п'ять років тюрми і позбавили звання.

Оперуповноважений Божківської виправної колонії. Працівник колонії за 3 тис. грн пообіцяв матері достроково звільнити з колонії її сина. Опера затримали у власному автомобілі, коли отримав хабар. Арештували, розпочалося слідство.

Депутат сільської ради Козельщинського району. 30-річний депутат вимагав у місцевого підприємця 145 тис. грн. Казав, фінансове стимулювання допоможе отримати дозвіл на демонтаж старого дитячого садка. За кілька днів підприємець приніс депутатові 105 тис. грн. Коли хабарник отримав гроші, його затримали. Триває досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «Мер у трусах тікав від міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути