вівторок, 22 квітня 2008 17:07

Марина Кирасирова виборюватиме титул "Міс Україна" (ФОТО)

Автор: фото з архіву Марини Кирасирової
  Учасниця ”Міс Україна” з Полтави Марина Кирасирова: ”Мені пощастило з конституцією тіла. Дієт не дотримуюся”
Учасниця ”Міс Україна” з Полтави Марина Кирасирова: ”Мені пощастило з конституцією тіла. Дієт не дотримуюся”

23 квітня у столичному палаці "Україна" відбудеться конкурс "Міс Україна". Область під N16 представлятиме полтавка Марина Кирасирова, 24 роки. У лютому вона стала "Міс Полтавщина".

Марина вивчилася на фінансиста в аграрній академії. Три з половиною року зустрічається з хлопцем. Сама працює в меблевому бізнесі.

Спілкувалися з Кирасировою минулого понеділка, коли вона була в Ялті на репетиції конкурсу.

— Нас зібрали в готелі "Пальміра Палас". Розмістили в кімнатах по двоє-троє. Я живу з дівчиною з Черкас. Вікна нашого номеру виходять на море. Харчування, проживання — за рахунок організаторів. Щодня дві-три репетиції. Всі виснажуються. Через прохолодну погоду багато дівчат похворіли, бо ходять без курточок.

Які маєте параметри?

— Зріст — 174 сантиметри, вага — 50 кілограмів. Параметри 91-60-91.

Як підтримуєте фігуру?

— Ніяк. Мені пощастило з конституцією тіла. Дієт не дотримуюся. Їм і після шостої вечора. Тим паче у Ялті вечеряємо о 19.00.

За тілом та обличчям доглядаю як удома, так і в салонах. До косметолога ходжу раз на два місяці. Роблю чистки обличчя, маски, пілінги. За тілом також  доглядаю в салоні. Обожнюю масажі. Вдома користуюся зволожуючими кремами для тіла.

Як потрапили до модельного бізнесу?

— Випадково. На вулиці підійшла жінка і запропонувала спробуватися моделлю. Це була Ольга Вородюхіна з агентства "Еліт модел". На той час у мене вже були професійні фото. Їх мені зробив київський фотограф, який фотографував "Віа Гру", Ані Лорак. Після цього брала участь у конкурсах "Еліт клаб модел" та "Міс Полтавщина".

Що подарували на конкурсі "Міс Полтавщина" в Кременчуці?

— Чесно кажучи, нічого. Тільки косметику "Оріфлейм" — якісь чотири пляшечки — і букет квітів. Поспілкувалася з дівчатами під час підготовки до всеукраїнського конкурсу. Шокована від презентів, які подарували їм у їхніх містах: одні отримали грошовий приз, інші плазмовий телевізор, хтось золоті прикраси. Проте конкурс дав шанс поїхати на "Міс Україна". Доки не приїхала в Ялту, не здогадувалася, яких масштабів цей конкурс. В інтерв"ю учасниці казали, що хтось йшов до цього сім років, а хтось 12. Так що мені пощастило. Кажуть, на цьому конкурсі повинен бути якийсь грошовий приз.

Зараз ви читаєте новину «Марина Кирасирова виборюватиме титул "Міс Україна" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути