четвер, 10 вересня 2009 16:47

Котельня подала на боржників до суду

Жителям понад 900 квартир у багатоповерхівках на вул. Зіньківській у Полтаві можуть відключити гарячу воду. Вони заборгували за послуги котельні Полтавського турбомеханічного заводу близько 800 тис. грн.

— Є сім"ї, які не платять уже по півтора року. 79 квартир нам винні по 2 тисячі гривень, а з десяток квартир — більше 5 тисяч, — скаржиться начальник котельні Юрій Іщенко. — Ми подали позови до суду. Але поки що жодного засідання не було. Люди почали платити, але досить мляво. А нам нічим розраховуватися з газопостачальниками. Ми їм заборгували приблизно ту ж суму, що й нам споживачі.

Боржники щомісяця проплачують до 60 тис. грн. Серед працівників заводу боржників немає. Оплату за комунпослуги їм в основному вираховують із зарплат.

— Кілька років тому на державному рівні людям списували борги за комунальні послуги, — каже Іщенко. — То, мабуть, більшість на це й сподівається і чекає до останнього. А ризикує залишитися в холоди без тепла і гарячої води. Ми просто будемо змушені припинити постачання.

Зараз ви читаєте новину «Котельня подала на боржників до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути