пʼятниця, 15 червня 2007 07:19

Хворим дітям полтавці назбирали 535 гривень

Пожертвувати гроші на дітей, які лежать у лікарнях, пропонували перехожим добровольці громадських організацій на вулицях Полтави та Гадяча.

— Гроші дають, але дуже мало. Людей небагато підходить. Та й то більшість якісь розлючені, — каже 25-річна Ірина Дзюба з обласного Центру для сім"ї, дітей та молоді, що стояла в наметі із картонною скринькою біля кінотеатру ім. Котляревського в Полтаві. — Напевно, не вірять, що гроші підуть на лікування дітей.

Дівчина показує скриньку. Чути дзеленчання копійок. Через невеликий отвір видно одно- та двогривневі купюри.

— Були й такі, що кидали по 20–30 копійок, — веде далі Ірина. — Ще зібрали два великі пакети з іграшками, конструктором і книжками.

Підходить і виймає з гаманця 5 грн полтавка Олена Боліоз, 27 років.

— У меня маленький ребенок — сын Влад, два годика, — кладе гроші до скриньки. — Мы три месяца лежали в больнице. А сколько есть детей, за которых некому заплатить, — хитає головою жінка.

Полтавці за три дні пожертвували 535 грн. На такій акції в Гадячі люди зібрали 515 грн. Депутат Київської районної ради в Полтаві Іван Дубинка дав тисячу гривень. Гроші та 200 іграшок передали міській дитячій лікарні та обласному центру для дітей-інвалідів.

Зараз ви читаєте новину «Хворим дітям полтавці назбирали 535 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути