четвер, 01 липня 2010 17:52

Грабують продуктові магазини

У вівторок близько 18.00 намагалися пограбувати продуктовий магазин на вул. Спартака в мікрорайоні Яківці в Полтаві. До крамниці на автомобілі "Чері Амулет" під"їхали четверо чоловіків 20–25 років. Зайшли всередину. Двоє стали біля прилавка, ніби щось вибирали купити. Загородили спинами огляд приміщення продавщиці. Інші двоє в цей час виносили з магазину упаковки пива, соку, води.

— Нам тільки завезли новий товар, і я ще не встигла розпакувати, — каже продавщиця 36-річна Лариса. — Коли чоловіки обирали що купити, я відхилилася і побачила, як інші двоє беруть упаковку пива. Думала, що збираються купувати. Сказала, що той товар не можна брати, бо його тільки завезли. Вони без нічого хутко вийшли з магазину. Я взяла накладну, почала швидко перераховувати і виявила нестачу.

Жінка вибігла на вулицю, почала кричати. Із десяток місцевих чоловіків, які були неподалік, побігли до автівки крадіїв. Оточили її. Грабіжники замкнулися всередині, відкрили людям багажник. Ті забрали звідти все награбоване. Легковик відразу ж поїхав.

Правоохоронці опитали свідків. Хтось згадав державні номери машини.

— Уже з"ясували ім"я її власника, розшукують його та спільників. Протягом 10 днів мають порушити кримінальну справу, — говорить Володимир Пасічко з Київського райвідділу міліції Полтави.

Останнім часом у Полтаві сталося чимало подібних крадіжок у продуктових магазинах. Одна з нещодавніх — у крамниці в районі зупинки "Вулиця Боженка".

Зараз ви читаєте новину «Грабують продуктові магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути