Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2009 18:17

Міське таксі не пускають до курорту

Асоціація таксистів Миргорода звинувачує службу таксі, яку утворив курорт "Миргород", у монополізмі. Через роботу служби в міських таксистів майже не залишилося клієнтів. Таксисти кажуть, керівництво курорту вимагає від своїх працівників і відпочивальників користуватися лише курортним таксі.

— Курорт має своє таксі з жовтня минулого року, — пояснює голова асоціації таксистів Миргорода Олександр Шевченко, 60 років. — Таксистів із своїми автомобілями переманюють із міських служб таксі. Людям казали, що мають гарну "кришу", а тому ніхто на територію курорту, крім власних таксі, заїжджати не буде.

Водії розповідають, що раніше мали 30–40 викликів на день від самих працівників курорту. Також приблизно 20 замовлень приймали від відпочивальників санаторіїв. Нині цих людей забрало на себе курортне таксі.

— Це їм ніж у серце, що служба курортного таксі працює краще за їхні. У нас усі водії мають ліцензії, платять єдиний податок. Ми їх постійно контролюємо, — коментує заступник директора курорту "Миргород" Сергій Джунь, 49 років.

Те, що працівникам курорту заборонили користуватися міським таксі, заперечує. Каже, у міських службах таксі, аби за працівників не платити податки, кожен місяць диспетчерів переоформляють стажерами. Багато водіїв не мають ліцензій, не платять податки. Розцінки на міське таксі вищі за курортне.

На курорті "Миргород" близько 1,5 тис. працівників, відпочивають приблизно 2 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Міське таксі не пускають до курорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути