понеділок, 12 листопада 2012 06:45

Міська влада грошей на ремонт не давала

Автор: фото: Анна Лакиза
 

2 листопада о 12.00 троє будівельників ремонтують підземний перехід на перехресті вул. Фрунзе та Шевченка біля центрального ринку в Полтаві. Міняють бетонну плитку.

Чоловік у чорній брудній куртці відколює її зі сходів. Навколо хмара куряви. Полтавці, які проходять повз, кашляють. Затуляють рота та носа руками.

— Невозможно стояти, від шуму голова тріщить, — каже студентка 18-річна Олександра Трут, біля переходу роздає паперову рекламу від магазину побутової техніки. — Аби щось об'яснити клієнтам, приходиться кричати. Поговорити по телефону відходжу ледь не до ринку.

Цим шляхом постійно ходять багато людей, бо поряд кілька супермаркетів, ринок. Перехід не ремонтували 12 років.

— Як збудували 2000-го, так і стоїть, — говорить робітник 36-річний Роман. Змітає цемент зі сходів. — Зимою вода затікає в шпарини між плиткою. Від того й лущиться. Три тижні робимо одну сторону. Виходить не дуже швидко, бо надворі стає холодно. До морозів треба відремонтіровати три виходи з підземки — до обласної лікарні, медичної академії та зі сторони торгового дому по Фрунзе.

Міська влада грошей на ремонт не давала. Власники торгових точок, розташованих у підземному переході, проводять його своїм коштом.

Зараз ви читаєте новину «Міська влада грошей на ремонт не давала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути