Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 16:10

Гіпермаркет "Екватор" відкриють у суботу

На базі реконструйованого приміщення гіпермаркету "Велика кишеня" в Полтаві на вул. Ковпака відкривають гіпермаркет "Екватор". Він запрацює наступної суботи о 10.00.

"Екватор" має площу 15 тис. кв. м — це як два футбольних поля. Супермаркет "Велику кишеню" розширили вдвічі. Тут розташований другий у Полтаві ресторан швидкого харчування мережі "Пузата хата". Перший — у гіпермаркеті "Метро" на Київському шосе. "Пузата хата" в "Екваторі" розрахована на 400 місць. Буде також фірмова кав"ярня. Столики поставили навколо ковзанки. У день відкриття обіцяють показати льодове шоу, співатиме Ані Лорак.

У суботу також відкриють салон мобільного зв"язку "Євросєть", крамниці одягу та коштовностей "Брокард", спорттоварів "Спортленд" і "Адідас", "Велику Аптеку", магазини електроніки "Ельдорадо" й дитячих товарів "Снік", розважальний центр "Турбіна", де є 24 доріжки для гри в боулінг і 10 більярдних столів.

Зараз ви читаєте новину «Гіпермаркет "Екватор" відкриють у суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути