четвер, 11 грудня 2008 14:14

Фінансова криза може минути через півроку

2008-й за зороастрійським гороскопом є роком змії. Він триватиме до 21 березня 2009 року. Астрологи кажуть, наступний, 2009-й, буде роком бобра. Характеристики цього знаку — хазяйновитість, старанність, порядність. Астролог із Полтави Наталія Скарлатті прогнозує полегшення для України навесні наступного року.

— Змія — це мудрість, але водночас — це і зашморг. Він тисне на людей, — каже Скарлатті. — Це випробовування, яке кожен повинен пройти. Людям не слід впадати в паніку. Зараз складно, але кращі часи обов"язково будуть. Відповідь на те, що відбувається нині, можна знайти в розв"язанні загадок минулого.

6 серпня 2009-го буде затемнення, рівноцінне по своїй силі тому, що було 26 липня 1991 року. Такі важливі затемнення циклічно повторюються. Вони впливають на суспільні процеси в країні. 1991 року Україна здобула незалежність. 2009-го вона повинна утвердитися в своїй незалежності.

2009 року Україна повинна утвердитися в своїй незалежності

За астрологічним ученням, кожні дев"ять років позначаються темною смугою. Нині її переживає Україна. Вона може тривати навіть півроку.

Скарлатті зауважує, відмінність астролога від ворожки в тім, що останні ставлять людину перед фактом фатальності. Астрологи допомагають знайти вихід із проблемної ситуації, надають свободу вибору. Готують людину до виконання вищих космічних законів.

— Люди не повинні зомбуватися астрологічними прогнозами, які друкуються в газетах та журналах. Вірити можна лише індивідуальним астрологічним прогнозам, — застерігає Наталія Скарлатті. — Деякі надруковані прогнози можуть не відповідати дійсності. Астрологія часто використовується політтехнологами, як піарівський метод. За цієї умови, думку правлячої верхівки, перекладену на мову астрології, доводиться читачеві так, як вигідно керівництву.

Зараз ви читаєте новину «Фінансова криза може минути через півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути