Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2008 16:03

Біблію рекламують на біґбордах

Цього тижня у місті Миргород на центральній вул. Гоголя з"явиться рекламний щит із цитатами з Біблії. Торік у сусідніх Лубнах такі почали вивішувати на центральній вул. Радянській.

На блакитному фоні темно-синіми літерами українською мовою написані короткі фрази. На першому біґборді: "Ісус сказав: "Прощайте, то і вам простять", на другому — "Чого ви бажаєте, щоб чинили вам люди, так само чиніть і ви їм". Знизу зображений білий голуб у польоті.

— Ми хотіли, щоб люди зрозуміли, як правильно жити. Багато хто не має можливості дізнатися про Біблію, а деякі її навіть не відкривали і смутно уявляють, чому вона вчить, — розповідає пастор церкви євангелістів "Відродження" у Лубнах Ярослав Малько, 31 рік. — Люди дивляться на цитати, й у їхній пам"яті щось відкладається.

На задньому фоні — колоподібний візерунок із чотирикутною зіркою нагорі.

— Цей малюнок нічого не означає, він для краси, — пояснює Сергій Шумик з інформаційного відділу церкви. Він робив макети. — Ми не рекламуємо своєї церкви або якусь конфесію. Ми популяризуємо Святе Письмо.

Незабаром на рекламних площинах Лубен планують розмістити ще шість біблійних цитат. Також розробляють антитютюнову й антиалкогольну реклами.

Біґборди церкві надала агенція "Атавін".

— Розміщуємо рекламу на місяць-півтора, щоб не пустували щити. Комерційні фірми платять на місяць 170–180 доларів, а під біблійні фрази ми даємо значні скидки, — розповідає менеджер із реклами Денис Атавін, 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Біблію рекламують на біґбордах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути