Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2010 18:00

Багатодітну сім"ю посунули в черзі на квартиру

У Пирятині живе багатодітна сім"я Брам. Мають 10 дітей віком від 5 до 17 років. У квартирній черзі були першими. Коли помешкання почали давати, виявилися на 11-му місці.

— Були в черзі на отримання житла в п"ятиповерхівці, добудованій за кошти держави. Для пільговиків виділяли 10 квартир. Діти дуже зраділи, що незабаром житимемо в просторішому помешканні. На початку січня дізналися, що в списку з розподілу квартир нашу сім"ю перемістили аж на 11-е місце, — розповідає батько родини Юрій Брама, 42 роки.

Сім"я мешкає у приватному будинку. Раїсі Брамі присвоїли звання матері-героїні — єдиній на Пирятинщині.

— За законом, маємо право перші отримати житло від держави. Звернувся за роз"ясненням до голови райдержадміністрації Василя Митропана. Той заявив, що ми всім уже надоїли і щоб ішли до чортової матері, — говорить Юрій Брама.

Раніше родина жила в Березовій Рудці Пирятинського району.

— Брама ходив до мене на прийом. Жалівся, що живуть у найманій квартирі, — розповідає голова Пирятинської РДА Василь Митропан, 58 років. — На нашому балансі був житловий будинок. Купували його для голови адміністрації. Із великими потугами передали в комунальну власність міста. Із 2007 року сім"я проживає в цьому будинку. Їм виділяли три- та чотирикімнатну квартири в новобудові. Але приватний будинок сім"я повинна була передати на баланс міста. Так вимагає законодавство. Брами відмовилися це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітну сім"ю посунули в черзі на квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути