четвер, 18 грудня 2008 15:43

Як заробити на кризі?

Так ми всі влаштовані, що напередодні Нового року хочеться забути про всі життєві клопоти й помріяти про майбутнє. Із віком легше сконцентруватися на головному. А що для нас головне? Правильно! Сім"я, діти, здоров"я, фінансове благополуччя. І якщо мрії про сім"ю, дітей і здоров"я досить індивідуальні, то про фінансовий добробут думають практично всі. Ось про це й поговоримо докладніше.

Що важливо в наш неспокійний час? Звісно ж, зберегти накопичене й бажано хоча б трішки заробити. Запитаєте, як? Варіантів і рецептів безліч, але краще йти перевіреним шляхом. Ті, хто вже заробив на кризах 1998 і 2004 років, радять не розгублюватися й, спокійно оцінивши ситуацію, покласти гроші на депозити в надійні банки. Адже перед новорічними святами банки пропонують супервигідні умови вкладів, якими гріх не скористатися.

Якому банку довірити свої гроші? Сьогодні таке рішення необхідно приймати виважено, враховуючи надійність банку й вигідність пропозиції. Минулого тижня Центр економічних і політичних досліджень ім. Разумкова проаналізував становище українських банків. За словами директора Центру Василя Юрчишина, банки, що належать до переліку найбільших, такі як Приватбанк, Райффайзен банк Аваль, Надра Банк, Укрсоцбанк, Укрексімбанк (названо всього 15 банків), — досить стабільні. Усі ці банківські установи — члени Фонду гарантування вкладів, і тому гроші вкладників саме цих банків захищені подвійно.

У сучасних умовах депозити стають по-справжньому вигідним і надійним вкладенням, адже так ви не лише збережете свої гроші й захистите їх від інфляції, але й отримаєте вагомий додатковий дохід — ставки надто привабливі. Сьогодні є сенс уважніше придивитися до новорічних пропозицій банків. Так, Надра Банк (ліцензія НБУ N21 від 23.08.2002) із 5 грудня цього року по 31 січня 2009-го проводить новорічну акцію в рамках депозитної програми "Для моєї родини". Крім акційних ставок до 21% річних і низки додаткових бонусів, у клієнтів є можливість стати власниками понад 1200 новорічних подарунків, серед яких плазмові телевізори, холодильники, комп"ютери, кавоварки й багато інших призів. У розіграші беруть участь усі вкладники, які відкриють або переоформлять існуючий депозит під час новорічної акції.

Також у Надра Банку діють дуже вигідні умови за тримісячними депозитами, які сьогодні найпопулярніші серед населення. Так, ставки за цими депозитами у гривні — 19,2%, у валюті (долар США, євро) — 11,6% річних, не враховуючи бонусів.

Зараз ви читаєте новину «Як заробити на кризі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути