вівторок, 15 червня 2010 11:22

Політолог оцінив 100 днів роботи "сором"язливого Азарова"

Політолог оцінив 100 днів роботи "сором"язливого Азарова"

Політолог Віктор Небоженко не бачить піару в діях уряду Миколи Азарова.

"Також немає ні позитивного, ні негативного. Кабмін Азарова один із самих сором'язливих за останні 15 років", - сказав політолог у коментарі Gazeta.ua.

За словами Небоженка, суспільство не знає, чим займається уряд Азарова і він сам.

"Короткі і невдалі виступи прем'єра по офіційних каналах, як правило, не супроводжуються пояснювальною роботою. А він сам не прагне пояснити цифри, про які говорить", - зазначив політолог.

"Існує унікальна система, за якою дії Кабміну знаходять за межею економічних і кримінальних законів пов'язаних, наприклад, з отриманням кредитів. При цьому ніхто не знає, як можна брати такі кредити, коли суспільство про це не підозрює", - сказав Небоженко.

Як зауважив експерт, наразі всі сили Кабміну Азарова кинуті на те, щоб зібрати якнайбільше податків із частини населення: малого і середнього бізнесу.

"Ні про які реформи мова не йде. Азаров вже немолодий. Він завжди не любив українських реформаторів і мріяв про добре організовану економічну диктатуру, яка буде видавати соціальні подачки тим, хто це заслужив", - вважає Небоженко.

За його словами, в уряді є двоє людей, які грають роль реформаторів.

"Існує офіційний реформатор, така собі "солодка парочка" - Ірина Акімова та Сергій Тігіпко. Вони гарні та інтелігентні і схожі на реформаторів, але це всього-навсього архітеркутрна надмірність сьогоднішньої структури влади, а не центр економічних зрушень.

Вони знають свою зовнішню піар роль. І з задоволенням її грають, але не більше", - зазначив Небоженко.

"Я не думаю що вони насправді тривожать Азарова якимись серйозними розробками, тому що вони удвох не впораються із тією кількістю корупціонерів і економістів старої школи, які сьогодні засіли у кабінетах уряду", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Політолог оцінив 100 днів роботи "сором"язливого Азарова" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути