субота, 23 січня 2010 11:51

Ющенко після відставки зібрався у відпустку

Ющенко після відставки зібрався у відпустку

Президент України Віктор Ющенко після завершення повноважень візьме відпустку. Про це голова держави заявив в ефірі ток-шоу "Велика політика".

"Перш за все, мій план, як тільки ми закінчимо другий тур, законно оберемо президента України, я приведу його до інавгурації і на 10 днів я піду у відпустку. Разом із родиною, разом зі своїми дітьми", - заявив Ющенко.

Водночас він наголосив, що залишиться у політиці. "Я залишаюся в політиці, бо мені не байдуже, хто буде президентом в цій країні, з якими цінностями, який буде курс цієї держави, чи зможу я впливати напряму через політику чи опосередковано, коли я буду очолювати якісь проекти, зокрема, і політичні. Я залишаюся в активному політичному житті країни", - сказав Ющенко.

Серед головних питань, якими він опікуватиметься найближчим часом, президент назвав вибори до місцевих органів влади та парламентські вибори у разі їхнього оголошення.

"У який спосіб я це робитиму? Вочевидь, на порядку денному, як тема номер один, будуть поставлені місцеві вибори. Друге - це вибори до Верховної ради", - зауважив Ющенко.

Нагадаємо, Ющенко заявив, що в другому турі виборів він не пітримає жодного з кандидатів, а проголосує "проти всіх".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко після відставки зібрався у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути