пʼятниця, 22 січня 2010 13:06

Ющенко розчарований: На виборах переміг чужий, неукраїнський проект

Ющенко розчарований: На виборах переміг чужий, неукраїнський проект
Президент України Віктор Ющенко заявляє, що прийме будь-яке волевиявлення народу, але попереджає про загрозу українським цінностям, демократії у разі перемоги або Юлії Тимошенко або Віктора Януковича.

"Починається новий етап і його парадоксальність в тому, що українці на вільних виборах, по суті, не мають справжнього українського вибору", - сказав він, виступаючи з мовою з нагоди Дня Соборності України в Національній опері України.

"Ми всі повинні усвідомити свою громадську відповідальність за збереження наших демократичних досягнень, оскільки вільно обираючи антидемократичних лідерів, громадяни можуть позбавити себе і своїх дітей права голосу в майбутньому", - заявив глава держави.

"Голосувати за одного - втратити голову, за іншого - не мати серця"

"Якщо втратимо демократію - втратимо Україну... Якщо ми здатні об"єднатися, то зможемо уберегти країну і людей від яких-небудь авторитарних або антиукраїнських погроз. На жаль, сьогодні ці погрози дуже реальні", - підкреслив Ющенко.

"На жаль, виборець...повірив популістським обіцянкам. Переконаний, переміг чужий, неукраїнський проект і всім нам це доведеться дуже скоро усвідомити", - відзначив глава держави.

За словами Ющенка, немає принципової різниці між кандидатами, які вийшли в другий тур.

"Голосувати за одного - втратити голову, голосувати за іншого претендента - не мати серця", - сказав він.

Ющенко переконаний, що і за Тимошенко, і за Януковичем стоїть "олігархічні клани".

"У обох немає національної ідеології. Їх ідеологія - це популізм. Обидва своїми конкретними діями довели, що демократія для них - це просто ширма, яка прикриває авторитаризм і корупцію", - сказав він.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Ющенко розчарований: На виборах переміг чужий, неукраїнський проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути