четвер, 24 грудня 2009 12:47

"Укртатнафта" припинила постачання палива для "неадекватної" Wizz Air

"Укртатнафта" припинила постачання палива для "неадекватної" Wizz Air

Компанія "Укртатнафта" заявила про виключення зі списку своїх контрагентів авіакомпанії Wizz Air, а також про припинення відвантаження авіапального на адресу цього авіаперевізника і заправки літаків даної компанії.

У компанії заявили, що таке рішення обумовлене "неприпустимою і навіть неадекватною поведінкою працівників авіакомпанії Wizz Air по відношенню до пасажирів в аеропорту Лутон, коли не тільки були проігноровані всі професійні норми, а й фактично порушено права людини".

"Подібний інцидент не може не викликати шок в цивілізованому суспільстві та, безумовно, вимагає відповідної реакції на цей епізод. Удвічі прикро те, що хамське поводження з українськими пасажирами дозволила собі авіакомпанія, що працює на ринку авіаперевезень України, яка, здавалося б, повинна завжди стояти на сторожі інтересів своїх клієнтів ", - заявила компанія.

"Укртатнафта" висловила обурення неприпустимою, на її погляд, поведінкою авіакомпанії Wizz Air, яку не можуть виправдати ніякі форс-мажорні обставини.

"Укртатнафта заявляє про свою принципову громадянську позицію і висловлює протест проти невмотивовано агресивних дій компанії Wizz Air по відношенню до своїх пасажирів", - заявили в компанії.

У п"ятницю, 18 грудня, в лондонському аеропорту Лутон пасажирів рейсу W6902 Лондон - Київ авіакомпанії Wizzair виганяли з літака за допомогою поліції, собак і газових спецзасобів.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «"Укртатнафта" припинила постачання палива для "неадекватної" Wizz Air». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути