понеділок, 12 жовтня 2009 16:30

"Регіонал" заявив, що гімн України написаний по-п"яні

"Регіонал" заявив, що гімн України написаний по-п"яні

Народний депутат від Партії регіонів, керівник публічної виборчої кампанії в Житомирській області Сергій Рижук вважає, що текст гімну України не відповідає високим цілям будівництва і розвитку української держави.

Про це він сказав на 18 партконференції організації ПР Житомирської області 9 жовтня.

"Зараз, коли починали конференцію. Гімн, і я навіть злякався: думаю, буде музика, або будуть слова? Добре, що тільки музика. Ну, знайдіть з 200 країн світу хоч один гімн, де починається ода державі, ода процвітанню і розцвіту, братерству, радості і щастю - починається зі слів про смерть? А далі - про ворогів, а далі, що ми запануєм: над ким? З ким? Що? Дупа світиться! Що ти пануєш!? Ще в 1898 році поет Борис Грінченко написав відповідь Чубинському, який там по пьяні, увечері в селі Чубинському написав за годину слова для такого гімну. Для себе написав:

Ще не вмерла Україна, але може вмерти

Ви самі її ледачі ведете до смерті

У 1898 році Грінченко дав відповідь, а ми не змогли.

Я як недавно прочитав слова гімну Білорусі і зрозумів, чому Білорусь сьогодні процвітає. Там тільки про те, що ми брати, обнімемося, зробимо, що тільки робота, тільки ми - хочеться жити, хочеться рости і не гнутися.

Ідеологія із самого початку, починаючи з гімну, неправильна, нікчемна. Вона веде і пхає нас до ями, а не до прогресу і процвітання.

За нами люди підуть і підуть, оскільки маємо прагматичну економічну політику. Ми розраховуємо на робочий клас, на трудове, підкреслюю, а не безробітне, вже навіть селянство, на розумну дуже інтелігенцію, яка теж хоче, щоб демократія - це була система законів, порядку, організованості, дисципліни і пошани людини людиною, а не брутальності...", - заявив Рижук.

proUA
Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" заявив, що гімн України написаний по-п"яні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути