середа, 09 вересня 2009 10:17

Тимошенко скупила для своїх концертів майже всіх вітчизняних зірок

Тимошенко скупила для своїх концертів майже всіх вітчизняних зірок

В Україні починаються передвиборчі концерти. Практично всі зірки шоу-бізнеса зібралися під прапорами лідера БЮТ Юлії Тимошенко, пише "Газета по-киевски".

Так, пише видання, програма всеукраїнського туру "З УкраїноЮ в серці", київський концерт який пройде на Майдані 12 вересня, вражає великою кількістю гучних імен: Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Наталія Могилевська, Руслана, Ірина Білик, "Танок на Майдані Конго". І це - не рахуючи "груп підтримки": "ТіК", "Друга ріка" і "Мед Хедс XL".

Директор ТНМК Богдан Уцека так прокоментував вибір своїх підопічних: "У 2004-му ТНМК виступали на підтримку помаранчевої революції: не за Ющенка, а проти Януковича. А зараз ми підтримуємо БЮТ і Юлію Тимошенко через те, що є два вибори: або підтримувати кандидата, який веде країну в Російську імперію, або налагоджувати відносини з Європою і зі всім світом".

Видання відзначає, що тепер з червоними сердечками на грудях співають ті, хто раніше віддавав перевагу зовсім іншим кольорам - біло-блакитним і помаранчевим. Зокрема, Наталія Могилевська, яка завжди співала за Партію Регіонів, і на президентських виборах 2004 року фактично була співецьким символом "біло-блакитних".

"З чуток, Віктор Янукович на цей раз вирішив кардинально скоротити "музичну" частину передвиборних витрат, і гонорар, запитаний Могилевською, що називається, "не потягнув", - пише видання.

Олександр Пономарьов аргументує свій вибір на користь Тимошенко просто: "Підтримую її програму". Хоча, пише видання, раніше в пресі цитували слова Пономарьова про те, що в якості кандидатів у президенти йому подобаються Арсеній Яценюк і Анатолій Гриценко.

Суми, що одержуються артистами за подібні тури, - таємниця за сім"ю печатями. За інформацією видання "Влада грошей", цього року розцінки знизилися в порівнянні з парламентськими виборами-2006: тоді артист залежно від своєї популярності одержував від $6-10 тис., зараз - $3-5 тис. Але це - саме за концерт, а для того, щоб оцінити загальну включеність зірки першого ешелону в передвиборчу програму - полум"яні промови, моральну підтримку і т.п. - з чуток, суму потрібно множити на 10.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко скупила для своїх концертів майже всіх вітчизняних зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути