понеділок, 31 серпня 2009 09:18

Луценко хоче, щоб СБУ зайнялося Богословською

Луценко хоче, щоб СБУ зайнялося Богословською
Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка дивує, чому СБУ досі не притягнула до відповідальності за замах на територіальну цілісність України політика, який агітує за спільне українсько-російське управління Севастополем.

Про це Луценко заявив, перебуваючи на Львівщині.

"Я нещодавно повернуся з Севастополя, де все місто завішане білбордами одного з політиків, який агітує за спільне управління Севастополем Україною та Росією. Мене дивує, чому досі СБУ не притягнула цього політика за замах на територіальну цілісність України", – сказав Луценко.

Кандидат у президенти Інна Богословська розмістила у Криму білборди з написом: "Хватит делить Севастополь! Дадим ему статус украино-российской территории! Інна Богословська".

Коментувати свої заклики Богословська відмовилася. Але раніше в інтерв"ю вона заявила, що пропонує Україні та Росії одночасно керувати Севастополем. Як приклад наводить європейське князівство Андорру, що ним опікуються Франція та Іспанія.

ЗІК

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче, щоб СБУ зайнялося Богословською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути