Ексклюзиви
четвер, 20 серпня 2009 10:25

Богословська вважає себе "новим по духу політиком"

Богословська вважає себе "новим по духу політиком"

Депутат Верховної ради Інна Богословська (позафракційна) допускає своє об"єднання з колишнім радником прем"єр-міністра, екс-главою Національного банку Сергієм Тігіпком, депутатами Верховної ради Арсенієм Яценюком і Анатолієм Гриценком (обидва від фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона") для висунення єдиного кандидата на вибори президента. Про це мовиться в повідомленні її прес-служби.

На її думку, фракції Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко в Раді мають намір захопити владу в країні через затвердження парламентом нової редакції закону про вибори президента.

"Отже, всім новим по духу політикам потрібно працювати спільно. Тільки всі разом ми зможемо зламати їх гру. Я рада, що Сергій Тігіпко це усвідомлює, інакше він не говорив би про можливе висунення єдиного кандидата", - вважає вона.

Богословська відзначила, що погоджувати висунення єдиного кандидата від її імені та від Гриценка, Яценюка і Тігіпка можна не раніше, ніж за 2-4 тижні до першого туру виборів президента 17 січня.

"Впродовж двох - чотирьох тижнів до першого туру виборів з"ясується, хто має найвищі шанси на перемогу. Лише за таких умов варто проводити предметні переговори", - сказала вона.

Боословська відзначила, що вона є прихильником об"єднання нових, близьких за ідеологією політиків на виборах президента з моменту виходу з фракції ПР в Раді.

Нагадаємо, що Тігіпко також допускає своє об"єднання з Яценюком, Гриценком і Богословською для висунення єдиного кандидата на вибори Президента.

Подробности

Зараз ви читаєте новину «Богословська вважає себе "новим по духу політиком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути