Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2009 11:20

З"їзд "Батьківщини": таємні призначення та голодні бютівці

З"їзд "Батьківщини": таємні призначення та голодні бютівці

На сьогоднішньому з"їзді "Батьківщини", присвяченому 10-річчю партії, прем"єрку Тимошенко не висуватимуть у Президенти. Про це Gazeta.ua повідомив бютівець Ярослав Федорчук.

"Побачимо, чи щось буде. Але я думаю, що швидше за все - ні. Адже виборча кампанія ще не розпочалася. І ми не вправі цього робити", - сказав він.

За словами джерела з БЮТ, сьогодні усі кадрові питання будуть розглядатися на закритій частині з"їзду. Джерело Gazeta.ua також повідомило, що офіційне висунення в Президенти кадидатури Тимошенко відбудеться на окремому з"їзді, дата проведення якого буде визначена пізніше.

Ювілейний з"їзд "Батьківщини" зібрав більше 5 тисяч осіб. Урочистості проходять у приміщенні Міжнародного виставкового центру. За словами оранізаторів заходу, сьогодні для делегатів фуршет не передбачений. Це пов"язано з тим, що нардепи від БЮТ братимуть участь у засіданні Ради, запланованому на 16.00.

"Навіть не встигнемо пообідати", - сказав бютівець Анатолій Семинога.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «З"їзд "Батьківщини": таємні призначення та голодні бютівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути