субота, 07 березня 2009 13:33

В Криму під грюкання каструль вимагали імпічменту Ющенку

В Криму під грюкання каструль вимагали імпічменту Ющенку
Активістки Російської громади Криму сьогодні під час "Маршу порожніх каструль" у Сімферополі зажадали оголосити імпічмент Президентові України Віктору Ющенку.

Більш як 100 жінок стукали ложками по порожніх каструлях і скандували: "Наши кастрюли пусты, наши дети голодны, наши мужья без работы, а Президент – без заботы!" і "Геть помаранчеву владу!".

Люди вийшли на акцію з транспарантами: "Геть Ющенка, Балогу, Стельмаха, Вакарчука, Вовкуна. Геть банкротів, русофобів і корупціоненерів!", "Ми за російську мову і культуру!", "НАТО нам не треба!".

"Ми бажаємо Президентові Ющенку швидкого імпічменту, а керівникові його Секретаріату і президентським міністрам – швидкого звільнення слідом за міністром Огризком і судових позовів" - йдеться у зверненні до глави держави і членів його команди.

Жінки пройшли маршем до будівлі Представництва Президента України в Криму, на огорожу якого вони залишили "подарунки" для дружини глави держави Катерини Ющенко – туфлю, фартух, порожню каструлю, а також символічні вінки із стрічками, де були написані вимоги до Ющенка.

Крім того, учасниці акції на флагштоку закинули через огорожу на територію представництва трилітровий слоїк з гривнями і написом "Родині Ющенків на квиток до Америки".

Усунути від влади Ющенка вони також зажадали від прем`єр-міністра, лідера БЮТ Юлії Тимошенко і керівника Партії регіонів Віктора Януковича. "Ми закликаємо вас сісти за стіл переговорів і досягнути домовленостей, які б дали змогу позбавити Україну від домагань режиму Ющенка", – сказано у зверненні до Тимошенко і Януковича, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Криму під грюкання каструль вимагали імпічменту Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути