вівторок, 24 лютого 2009 12:47

Шуфрич-Тимошенко: Або ти - мародерка, або давай імпічмент Ющенку

Шуфрич-Тимошенко: Або ти - мародерка, або давай імпічмент Ющенку

Нардеп Нестор Шуфрич закликає фракцію прем"єра Тимошенко ініціювати процедуру імпічменту президента, якщо той не звільнить главу Нацбанку Володимира Стельмаха.

Про це йдеться в заяві депутата.

"Я вважаю, що заради порятунку національної економіки, заради стабілізації банківсько-фінансової сфери, заради збереження національної валюти, у випадку якщо Ющенко не відреагує на сформовану ситуацію навколо гривні, фракція Тимошенко в парламенті зобов"язана почати збір підписів за створення слідчої комісії і проведення процедури імпічменту", - заявив депутат.

"Якщо цього зроблено не буде, це буде означати тільки одне: розуміючи, що перспективи залишитися при владі як у Ющенка, так і в Тимошенко ніякі, вони наостанок вирішили пограбувати країну, забрати в людей останнє. І такі дії інакше, ніж мародерством назвати не можна", - підкреслив Шуфрич.

За словами депутата, для Кабінету міністрів це іспит: або вони зажадають відповідальності Ющенка, або вони повинні будуть піти в політичне небуття разом з Ющенком.

"Я абсолютно упевнений, що мої товариші по Партії регіонів не залишаться осторонь від даного процесу", - додав Шуфрич.

"Ми підтримали всі дії проти такого керівництва Національного банку і будемо підтримувати будь-які ініціативи, що будуть спрямовані на стабілізацію ситуації в нашій країні. Але 226 голосів у нас немає, тому ми можемо тільки підтримати, змушуючи при цьому владу діяти адекватно в сформованій ситуації", - сказав він.

За матеріалами: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Шуфрич-Тимошенко: Або ти - мародерка, або давай імпічмент Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути