вівторок, 24 лютого 2009 14:13

Криза добралася до адміністрації Медведєва

Криза добралася до адміністрації Медведєва
В адміністрації президента Росії очікується велике скорочення штату, а також скорочення витрат. До 1 березня 2009 року будуть підготовлені пропозиції щодо звільнення не менше 100 людей з адміністрації президента і скорочення її витрат на 2009-2011 роки, розповіла журналістам прес-секретар Дмитра Медведєва Наталія Тімакова.

Розпорядження про скорочення видав голова адміністрації президента РФ Сергій Наришкін за дорученням Дмитра Медведєва. Уточнюється, що скорочення торкнуться і повноважних представників президента, і не виключено, що підсумкове число звільнених може перевищити 100 осіб. Наталя Тімакова наголосила, що скорочення штату адміністрації торкнеться як діючих, так і вакантних посад.

Згідно з цим же розпорядженням Наришкіна, прийом на роботу в адміністрацію президента Росії тимчасово призупинено. В даний час в адміністрації президента працює близько 1,5 тисяч людей.

Про підготовку скорочення витрат адміністрації президента Дмитро Медведєв заявив в середині лютого 2009 року. Говорячи про важку фінансову ситуацію в країні, президент заявив про необхідність заощаджувати і додав, що його адміністрація покаже "позитивний приклад". Про масштабне скорочення штату тоді не говорилося.

За матеріалами: Лента.ру, "Інтерфакс".
Зараз ви читаєте новину «Криза добралася до адміністрації Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути