Ексклюзиви
пʼятниця, 20 лютого 2009 15:58

Медведєв випробував винищувач, як і Ющенко (ФОТО)

У супроводі губернатора Іркутської області Ігоря Єсиповського, генерального директора заводу, віце-президента корпорації "Іркут" Олександра Вепрева та глави Об"єднаної авіабудівної корпорації Олексія Федорова Президент РФ Дмитро Медведєв відвідав складальні цехи, оглянув кабіну винищувача СУ-30МКІ та поговорив з працівниками заводу. ВАТ "Науково-виробнича корпорація "Іркут" створена в 2002 році на базі Іркутського авіаційного виробничого об"єднання. Корпорація є системно інтегрованою компанією, що забезпечує весь цикл робіт, включаючи проектування, виробництво, реалізацію і післяпродажне обслуговування широкого спектру авіаційної техніки військового і цивільного призначення.

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, у 2008-му Віктор Ющенко також відчув себе пілотом. Правда на відміну від свого російського колеги, український президент підкорював небо насправді. Він потрапив в салон винищувача СУ-27, відвідуючи 40-у бригаду тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних сил.

Перед польотом президент переодягся в льотний протиперевантажний комбінезон (камуфляж), льотні черевики, підшоломник, захисний льотний шолом та чорні шкіряні рукавички.
Зараз ви читаєте новину «Медведєв випробував винищувач, як і Ющенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути